Twitter Facebook Instagram Youtube

Aquest dimarts torna a obrir al públic l’Oficina de Turisme de Badalona

Aquest dimarts torna a obrir al públic l’Oficina de Turisme de Badalona.

La instal·lació s’ha adaptat per complir els protocols sanitaris establerts i garantir la seguretat dels treballadors i usuaris

A partir d’avui dimarts 23 de juny l’Oficina de Turisme de Badalona (carrer Francesc Layret, 78-82) torna a obrir al públic. Els usuaris podran fer ús de l’oficina de dimarts a diumenge entre les 10 i les 14 hores. Abans de tornar a l’activitat, les instal·lacions de l’oficina s’han adaptat per complir els protocols sanitaris establerts i garantir el benestar i la seguretat dels treballadors, els visitants i els turistes.

En aquest sentit, s’han instal·lat mampares de metacrilat en les zones d’atenció a l’usuari, s’ha retirat els fulletons de consulta que normalment hi ha les prestatgeries i s’ha de deixat només un exemplar plastificat i numerat de cadascun dels plànols i documents informatius disponibles perquè els visitants els puguin sol·licitar a la persona que els està atenent i evitar així la seva manipulació. A més, les rutes guiades per àudio només és podran fer de moment amb els mòbils personals mitjançant l’escaneig d’un codi QR.

Per fer ús de l’oficina és obligatori que els usuaris portin mascareta, mantinguin la distància de seguretat de dos metres entre les persones (s’han fet marques a terra per facilitar el compliment d’aquesta mesura) i que utilitzin el gel hidroalcohòlic que hi ha a la seva disposició.

Badalona, 23 de juny de 2020