Twitter Facebook Instagram Youtube

L'alcalde anuncia que l'Ajuntament es presentarà per primer cop com a acusació popular en el cas de l'agressió que avui ha patit un home en un intent d'atracament al barri de Llefià

L'alcalde anuncia que l'Ajuntament es presentarà per primer cop com a acusació popular en el cas de l'agressió que avui ha patit un home en un intent d'atracament al barri de Llefià.

Xavier Garcia Albiol assegura que a partir de setembre augmentarà de manera considerable el nombre d’agents de la Guàrdia Urbana que patrullarà a peu pels barris de la ciutat i que es recuperarà la unitat antidisturbis Omega

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha anunciat aquest dissabte que l’Ajuntament de Badalona es presentarà “per primera vegada com a acusació popular contra el delinqüent que avui ha agredit un home de més de 60 anys al barri de Llefià en un intent d’atracament”. L’alcalde ha lamentat els fets ocorreguts avui, els quals ha qualificat de molt greus i ha assegurat que “vull ser molt contundent i dir que aquest tipus de persones a Badalona no tenen lloc, no els volem en aquesta ciutat. No volem persones que es dediquen a delinquir i a crear problemes”. Garcia Albiol ha afirmat que l’Ajuntament es presentarà com a acusació popular “perquè a aquest delinqüent li caigui la pena més alta, entri a la presó i quan surti l’expulsin al seu país”.

L’alcalde ha afirmat: “puc garantir que a Badalona els delictes baixaran com ja va passar l’any 2011 i, per això, estem reestructurant la Guàrdia Urbana, adaptant-la al model policial que crec que és més efectiu”. En aquest sentit, ha manifestat que a partir del mes de setembre augmentarà de manera considerable el nombre d’agents de la Guàrdia Urbana que patrullarà a peu pels barris i que es recuperarà la unitat antidisturbis Omega “per actuar i donar resposta a situacions, com la que s’ha donat avui, en barris on hi hagi problemes de delinqüència, incivisme i convivència”.

Per a l’alcalde de Badalona “el fet que durant els últims cinc anys s’hagin eliminat els guàrdies de barri i la unitat antidisturbis ens obliga a haver d’accelerar per donar resposta i cobertura policial adequada al que necessita aquesta ciutat en aquests moments”. “Els veïns de Llefià es mereixen viure amb la mateixa dignitat que qualsevol altre veí que visqui en una altra zona de Badalona molt més tranquil·la i per això prendrem les mesures que siguin necessàries”, ha afegit.

Badalona, 20 de juny de 2020