Twitter Facebook Instagram Youtube

Desmantellat un assentament il·legal al barri de Montigalà de Badalona

Desmantellat un assentament il·legal al barri de Montigalà de Badalona.

L’operació conjunta de Policia Nacional i Guàrdia Urbana de Badalona ha acabat amb una persona detinguda

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “la nostra prioritat és que els veïns estiguin tranquils a casa seva i també quan passegin pel seu barri”

Un operatiu conjunt de la Guàrdia Urbana de Badalona i la Policia Nacional ha procedit al desallotjament d’un assentament il·legal al barri de Montigalà de la ciutat que generava problemes de convivència i seguretat al veïnat.

Després de fer seguiment durant diversos dies es van identificar diferents persones, una de les quals té nombrosos antecedents per furts i una petició de detenció judicial. Agents de la Policia Nacional l’han posada a disposició judicial i es troba detinguda. Una segona persona té una proposta d’expulsió i ha quedat en llibertat pendent de la resolució definitiva del seu cas.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “treballem intensament amb tots els cossos policials per evitar que campaments com aquest, que generen problemes de salubritat i convivència amb els veïns, s'instal·lin a la via pública”. “La nostra prioritat és que els veïns estiguin tranquils a casa seva i també quan passegin pel seu barri”, ha conclòs l’alcalde.

Badalona, 19 de juny de 2020