Twitter Facebook Instagram Youtube

Dilluns obre de nou el Centre de Recursos i Assessorament a les Dones

Dilluns obre de nou el Centre de Recursos i Assessorament a les Dones.

Ofereix atenció telefònica i presencial mitjançant cita prèvia

Dilluns, 15 de juny, obre de nou el Centre de Recursos i Assessorament a les Dones (CRAD) del Departament Ciutadania, Dona i Gent Gran, tal com està previst en el Pla de restabliment de serveis de l’Ajuntament de Badalona en el procés de desescalada, i complint amb totes les mesures i indicacions de les autoritats sanitàries per evitar risc de contagi de la Covid-19.

El restabliment del servei es fa amb l’oferiment d’informació telefònica, i si és necessària, mitjançant l’atenció personal, demanant cita prèvia trucant al telèfon 93 387 54 88. Atesa l’actual situació, el Centre de Recursos i Assessorament a les Dones, encara oferirà tallers i altres activitats habituals, les quals s’estan planificant i treballant per portar-les a terme quan sigui possible.

El CRAD està ubicat a la Nau 2 del recinte de l’Escorxador, al carrer de l’Arquitecte Fradera del barri de la Salut. El seu servei concentra, a més de la biblioteca i centre de documentació sobre la dona, diverses activitats com tallers, seminaris, tertúlies o exposicions entorn de la dona i de la igualtat d’oportunitats, tant d’organització pròpia com de diferents entitats de la ciutat.

Badalona, 12 de juny de 2020