Twitter Facebook Instagram Youtube

Les guinguetes de les platges de Badalona obriran el dissabte 20 de juny

Les guinguetes de les platges de Badalona obriran el dissabte 20 de juny.

Ajuntament i concessionaris han arribat a un acord per obrir els establiments i per compensar les dificultats provocades per la Covid-19

Les vuit guinguetes que ja han començat a instal·lar-se a les platges de Badalona entraran en funcionament el dissabte 20 de juny. Els representants d’aquests establiments i l’Ajuntament han arribat a un acord que facilita la seva instal·lació a les platges de la ciutat i que consisteix en que podran ampliar la durada de la concessió inicial fins a un màxim d'un 15% i, a més, durant aquest estiu també podran ampliar el seu espai un 50% per respectar les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

“Aquest govern, al contrari que l’anterior que va decidir i comunicar als concessionaris que no podrien obrir, ha treballat perquè les guinguetes puguin tornar aquest estiu a Badalona. Estem molt satisfets que aquest servei tan valorat per la ciutadania torni a les platges”, ha assenyalat l’alcalde de Badalona. “La posada en marxa de les terrasses i de la restauració, i ara l’obertura de les guinguetes, formen part d’aquest impuls imprescindible per ajudar les empreses i salvaguardar els llocs de feina”, ha conclòs Xavier Garcia Albiol.

Badalona, 11 de juny de 2020