Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona demana per carta a la presidenta de l’AMB que convoqui tots els alcaldes de municipis metropolitans amb platja per consensuar l'ús d’aquestes durant la revetlla de Sant Joan

L’alcalde de Badalona demana per carta a la presidenta de l’AMB que convoqui tots els alcaldes de municipis metropolitans amb platja per consensuar l'ús d’aquestes durant la revetlla de Sant Joan.

Xavier Garcia Albiol ha reiterat que “la decisió unilateral d’Ada Colau de tancar les platges de Barcelona durant la revetlla posa de manifest la seva falta de lideratge metropolità i la seva falta de visió estratègica”

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha enviat aquest dijous una carta oficial a la presidenta de l’AMB i alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per demanar-li que convoqui una trobada urgent amb tots els alcaldes de municipis metropolitans que tinguin costa per tal de consensuar l'ús de les platges durant la nit de la revetlla de Sant Joan. En la carta, l’alcalde Garcia Albiol insisteix en el fet que cal reunir-se per poder unificar criteris i definir una estratègia d’actuació conjunta en relació amb les platges metropolitanes el dia 23 de juny. En aquest sentit, l’alcalde recorda que la gestió de les platges de l’Àrea Metropolitana es realitza de manera coordinada entre els diferents ajuntaments de l’AMB i que per tant tots els criteris s’han d’estipular tenint en compte aquesta realitat metropolitana compartida.

L’alcalde de Badalona també ha traslladat a Colau la necessitat d’extremar les mesures de seguretat i elaborar dispositius especials que garanteixin el compliment dels protocols i normes estipulades per fer front a un possible rebrot de la COVID-19.

Respecte a la mesura que ha pres l’Ajuntament de Barcelona de tancar l’accés a les platges durant la revetlla de Sant Joan, Xavier Garcia Albiol ha reiterat que “es tracta d’una decisió que posa de manifest la manca de lideratge metropolità d’Ada Colau i la seva falta de visió estratègica”. Per a l’alcalde de Badalona “l’alcaldessa de Barcelona no té capacitat de liderar l’AMB perquè una decisió tan important i tan estratègica, com és el paper que han de tenir les platges durant la revetlla de Sant Joan, des d’un punt de vista de seguretat però també de coordinació, s’ha de consensuar amb els alcaldes dels municipis metropolitans que tenen costa”.

Badalona, 11 de juny de 2020