Twitter Facebook Instagram Youtube

Dilluns reobren les cinc escoles bressol municipals de Badalona

Dilluns reobren les cinc escoles bressol municipals de Badalona.

Per garantir la salut dels infants i del personal d’aquest servei es portarà a terme un pla especial de neteja i desinfecció

El dilluns 15 de juny obriran de nou les cinc escoles bressol municipals de Badalona (EBM). Aquest servei municipal seguirà un pla de neteja i desinfecció per garantir la protecció de la salut dels professionals i dels infants davant el risc d'exposició a la COVID-19.

Les escoles bressol també disposen d’un pla de contingència específic que regeix el seu funcionament. Així, a partir de dilluns, hi haurà grups de cinc infants amb dues educadores per classe i no es prestarà el servei de menjador, tot i que sí que es farà un tastet de fruita al llarg del matí.

L’horari de funcionament de les escoles bressol municipals de Badalona, Nero-Nas; Pam i Pipa; Ralet-Ralet; Uni-Dori i Virolet serà de 9 a 13 hores, amb un marge d’entrada fins a les 9.15 i de sortida a les 13.15 hores, per tal d’evitar grups nombrosos de persones a les portes dels centres.

A més d’un pla de neteja i desinfecció específic per garantir la protecció de la salut dels professionals i dels infants davant el risc d'exposició a la COVID-19, l’empresa concessionària del servei també ha estat efectuant tests a tots els treballadors i treballadores.

El pla d’obertura de les escoles bressol municipals s’ha treballat en la Comissió d’Educació de l’Ajuntament i la decisió de la reobertura ha estat traslladada a la Direcció de Serveis Territorials de Barcelona Comarques del Departament d’Educació de la Generalitat.

Badalona, 10 de juny de 2020