Twitter Facebook Instagram Youtube

Els mercats ambulants de Badalona tornen a obrir

Els mercats ambulants de Badalona tornen a obrir.

Els tres encants que es munten a la ciutat obren amb les mesures de seguretat sanitàries

Badalona ja compta, des d’aquesta mateixa setmana, amb els tres mercats ambulants que es munten setmanalment a la ciutat (els encants que es fan els dimecres a La Salut, el mercat ambulant del divendres al parc de Montigalà i el del dissabte del turó Caritg) després de l’acord entre l’Àrea de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament i l’Associació de Marxants de Badalona.

D’acord amb el Pla d’Actuació Municipal només podran muntar el 50% de les paredes i amb limitació d’afluència de clients per garantir la distància social de dos metres. A més, totes les parades disposaran de guants i de gel hidroalcohòlic per a tota la clientela per garantir les mesures sanitàries. L’ús de mascaretes també és obligatori a tot el mercat. Abans de muntar el titular de cada parada signarà un document de declaració responsable sobre les mesures de seguretat higiènica relatives al Covid-19.

Recordem que l’horari dels encants és:

Encants de La Salut (que es munten a l’avinguda del Marquès de Sant Mori entre l’avinguda del Doctor Bassols i el carrer de Juan Valera)

    - dimecres de 8.30 a 14.30 hores

Encants del Parc de Montigalà (situats al parc de Montigalà)

    - divendres, de 8.30 a 14.30 hores

Encants del Turó Caritg (ubicats a l’avinguda de Salvador Espriu, entre el carrer de Pere Martell i l’avinguda de Caritg):

    - dissabtes de 9 a 15.30 hores.

Badalona, 5 de juny de 2020