Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament posa en marxa un nou operatiu de neteja de la via pública amb brigades que s’encarregaran d’evitar que els contenidors d'escombraries estiguin desbordats

L’Ajuntament posa en marxa un nou operatiu de neteja de la via pública amb brigades que s’encarregaran d’evitar que els contenidors d'escombraries estiguin desbordats.

Aquests equips de reforç actuaran durant tot el dia en torns de matí, tarda i nit

L’Ajuntament impulsa també una campanya informativa dirigida als comerços de la ciutat perquè llencin els cartons de forma correcta i no els deixin fora dels contenidors

L’Ajuntament de Badalona ha iniciat aquest dimecres un nou operatiu de neteja de la via pública amb la posada en marxa de diverses brigades de reforç que s’encarreguen de combatre el desbordament dels contenidors d’escombraries de la ciutat. L’objectiu és millorar l’estat i la neteja dels carrers de Badalona i evitar que el veïnat dipositi les escombraries en llocs que no són els indicats per falta de capacitat dels contenidors.

Les brigades de reforç treballaran durant tot el dia, en torns de matí, tarda i nit. Durant el matí i la nit es desplegaran tres brigades, mentre que a la tarda, un horari amb major moviment de persones, hi haurà quatre equips de reforç treballant. Aquestes brigades realitzaran les seves tasques per tots els barris de la ciutat seguint criteris basats en l’observació i detecció dels punts on és més necessària l'ampliació de la neteja.

Campanya informativa als comerços

Amb l’objectiu de millorar la neteja i prevenir el desbordament dels contenidors, l’Ajuntament ha iniciat també una campanya informativa i de sensibilització dirigida als comerciants de la ciutat. Durant les pròximes setmanes, inspectors de neteja de l’Ajuntament aniran presencialment als comerços per explicar quina és la millor manera de desprendre's dels residus produïts i, especialment, evitar que es llencin els cartons fora dels contenidors.

Badalona, 5 de juny de 2020