Twitter Facebook Instagram Youtube

L'Ajuntament de Badalona inicia una campanya de neteja i desinfecció de la via pública en tots els barris de la ciutat

L'Ajuntament de Badalona inicia una campanya de neteja i desinfecció de la via pública en tots els barris de la ciutat.

L'operatiu, que inclou la neteja de voreres, asfalt, contenidors i elements del mobiliari urbà, ha començat aquesta setmana al barri de Llefià

L'alcalde Xavier Garcia Albiol ha explicat que l'objectiu de la campanya és "assegurar que tots els veïns i veïnes de Badalona visquin amb la mateixa dignitat"

L'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana una campanya de neteja i desinfecció de la via pública de tots els barris de Badalona amb l'objectiu de revertir el mal estat de molts carrers i evitar que existeixin punts de la ciutat on s'acumuli la brutícia.

Es tracta d’una campanya especial de neteja desinfectant de voreres, asfalt, contenidors, bancs i elements de mobiliari urbà. L’operatiu ha començat aquesta setmana al barri de Llefià i es prolongarà fins al mes de juliol, incidint en aquelles zones que més ho necessiten. Les tasques de neteja i desinfecció van a càrrec de 3 equips diferents, que treballen en torns de matí i tarda, per donar cobertura a les zones més necessitades d’actuació de tots els barris de la ciutat.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que amb aquesta campanya es vol "recuperar aquella Badalona de la qual tots estàvem orgullosos" i s'ha mostrat convençut del fet que "en els pròxims mesos, amb la nostra feina i la col·laboració de tot el veïnat, aconseguirem aquest objectiu". L'alcalde ha assegurat que és conscient que "molts carrers de la ciutat no estan en les condicions de neteja adequades i existeixen punts de la ciutat on s'acumula la brutícia però treballem perquè tots els veïns i veïnes de Badalona visquin amb la mateixa dignitat i en unes condicions satisfactòries".

Badalona, 20 de maig de 2020