Twitter Facebook Instagram Youtube

La comunitat religiosa Sri Guru Ravidass Bhawan Society ha lliurat aquest dimarts a l’Ajuntament de Badalona 86 lots d’alimentació infantil

La comunitat religiosa Sri Guru Ravidass Bhawan Society ha lliurat aquest dimarts a l’Ajuntament de Badalona 86 lots d’alimentació infantil.

Serveis Socials s’encarrega de fer avui la distribució d’aquests aliments per a infants de 0 a 18 mesos i també de kits d’higiene per a infants

El regidor delegat de Serveis Socials i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, ha acompanyat aquest matí els representants de la Comunitat Sri Guru Ravidass Bhawan Society que han lliurat 86 lots d’aliments infantil i kits d’higiene per a infants.

El material que ha estat lliurat a la Nau 3 del Centre Cultural l’Escorxador, al barri de la Salut, està sent repartit avui mateix per part dels Serveis Socials de l’Ajuntament. Els lots preparats per a nadons de 0 a 6 mesos inclouen llet en pols, cereals i compota. Els lots per a infants de 6 a 18 mesos consten de llet en pols, cereals, galetes, compota i purés infantils industrials, coneguts popularment com a “potitos”. Els kits d’higiene porten tovalloletes, llet hidratant, xampú, sabó, crema i esponja.

El regidor Miguel Jurado ha agraït la donació feta per la Comunitat Sri Guru Ravidass Bhawan Society i ha dit que “en aquest context de crisi en què els Serveis Socials de l’Ajuntament han d’atendre moltes famílies que ho estan passant molt malament, totes les aportacions d’entitats de la ciutat són importants”. “En aquest cas es tracta de lots d’alimentació infantil i de kits d’higiene per a infants que avui mateix es distribuiran entre famílies necessitades de la ciutat”, ha afegit.

Per la seva banda, el representat d’aquesta entitat, Bhola Ram Heer, ha explicat que la seva comunitat ha fet aquesta donació per col·laborar amb l’Ajuntament de Badalona i ajudar aquelles famílies de la ciutat que pitjor ho estan passant en aquests moments.

Badalona, 19 de maig de 2020