Twitter Facebook Instagram Youtube

El Centre Cultural El Carme acull a partir de demà una campanya de donació de sang

El Centre Cultural El Carme acull a partir de demà una campanya de donació de sang.

Per fer segures les donacions i evitar aglomeracions les persones interessades a participar hauran de fer una inscripció prèvia

El Centre Cultural El Carme, carrer de Francesc Layret, 78-82, acull a partir de demà quatre jornades de donació de sang. Per garantir la seguretat i el control d’afluència les donacions es realitzaran amb inscripció prèvia.

L’impacte social del Coronavirus fa especialment necessari anar a donar sang, ja que cada dia calen entre 800 i 1.000 donacions per atendre les necessitats dels malalts ingressats. Per aquest motiu, el Centre Cultural El Carme tornarà a ser la seu de diverses sessions que tindran lloc els dies:

    • Divendres 24 d’abril de 8.30 a 15 hores i de 16 a 21 hores

    • Dissabte 25 d’abril de 8.30 a 15 hores i de 16 a 21 hores

    • Dilluns 27 d’abril de 8.30 a 15 hores i de 16 a 21 hores

    • Dimarts 28 d’abril de 8.30 a 15 hores i de 16 a 21 hores

La donació es farà seguint les normes de seguretat següents:

- Per evitar massificacions les persones interessades a participar hauran de fer una inscripció prèvia al lloc web www.donarsang.gencat.cat

- A l’inici de la donació els participants es netejaran les mans i se’ls hi prendrà la temperatura.

- Els professionals portaran guants i mascaretes per garantir la protecció.

- Els participants hauran d’emplenar un qüestionari en el mateix centre o bé portar-lo emplenat prèvia descàrrega del lloc web.

Es recorda que pot donar sang qualsevol persona entre 18 i 70 anys que estigui bé de salut. En cas de tenir febre s’ha d’esperar 15 dies per donar sang.

Aquesta acció és una iniciativa del Banc de Sang de la Generalitat de Catalunya amb el suport del Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Badalona que anima a tota la ciutadania a participar-hi.

Badalona, 23 d’abril de 2020