Twitter Facebook Instagram Youtube

L'Ajuntament de Badalona reparteix 22.500 mascaretes entre les residències de gent gran, les llars residencials i les residències de disminuïts físics de la ciutat

L'Ajuntament de Badalona reparteix 22.500 mascaretes entre les residències de gent gran, les llars residencials i les residències de disminuïts físics de la ciutat.

També s’ha fet entrega d’altres materials com bates d’un sol ús, guants de nitril i pantalles de protecció facial

L’Ajuntament de Badalona ha repartit aquest dimarts 22.500 mascaretes entre totes les residències de gent gran, llars residencials i residències de disminuïts físics de la ciutat. Aquest material ha estat entregat per personal del Servei de Salut i del Departament de Protecció Civil de l’Ajuntament de Badalona, coordinadament amb l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la ciutat.

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya va decidir el passat dijous 16 d’abril, que les mascaretes sobrants del lot enviat pel Govern de l’Estat s’havia de distribuir entre residències de gent gran, tant públiques com privades, per tal d’oferir una millor protecció a treballadors i residents. A aquests efectes, la ciutat de Badalona va rebre 14.700 mascaretes que s’han distribuït aquest matí en aquests espais.

Paral·lelament, el Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona va considerar que calia ampliar el repartiment de mascaretes també a altres centres de l’àmbit social com són les residències de disminuïts físics. Amb aquest objectiu, el mateix Ajuntament ha aportat 7.800 mascaretes extres, amb les mateixes característiques tècniques i les ha fet arribar a aquests centres.

En aquest repartiment també s’ha lliurat altre material de protecció individual com bates d’un sol ús, guants de nitril i pantalles facials

Badalona, 22 d’abril de 2020