Twitter Facebook Instagram Youtube

El Museu de Badalona ajorna la 16a edició del Festival Romà Magna Celebratio

El Museu de Badalona ajorna la 16a edició del Festival Romà Magna Celebratio.

La Nit dels Museus, que s’havia de celebrar el 16 de maig, s’ajorna al 14 de novembre

A causa de la situació d'emergència derivada de la pandèmia de la Covid-19, el festival romà Magna Celebratio no es podrà portar a terme el darrer cap de setmana d'abril, tal com ja era tradició. Així i tot, depenent de les circumstàncies, el Museu de Badalona no descarta organitzar el festival passat l'estiu.

D’altra banda, la Nit dels Museus, que s’havia de celebrar el 16 de maig amb motiu del Dia Internacional dels Museus (18 de maig), s’ajorna al 14 de novembre, seguint les directrius del Ministeri de Cultura francès, impulsor de l’activitat.

L’impacte de la pandèmia obliga, d’igual manera, a alterar la programació habitual de totes les activitats programades anualment (exposicions, conferències, presentacions, visites guiades, nits d’estiu, etc.). El Museu, però, continua actiu a les xarxes socials amb la creació de nous continguts, i al web www.museudebadalona.cat , amb propostes lúdiques i culturals que es publiquen diàriament.

Us convidem a seguir-nos i aprofitem per recordar-vos que estem fent teletreball i que, per tant, podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon o mitjançant el correu electrònic.

Per a més informació:

Museu de Badalona

Esther Espejo

eespejo@museudebadalona.cat

933841750

Badalona, 15 d’abril de 2020