Twitter Facebook Instagram Youtube

L'Ajuntament recomana a les benzineres que no venguin productes d'alimentació entre les 21 i les 6 hores mentre duri l'estat d'alarma

L'Ajuntament recomana a les benzineres que no venguin productes d'alimentació entre les 21 i les 6 hores mentre duri l'estat d'alarma.

El consistori considera necessari que les estacions de servei de la ciutat apliquin aquesta mesura per evitar el moviment de persones en horari nocturn

L’Ajuntament de Badalona recomana a totes les benzineres de la ciutat que no venguin productes d'alimentació entre les 21 hores del vespre i les 6 hores del matí mentre duri l’estat d’alarma. L’objectiu d’aquesta mesura és evitar el moviment de persones en horari nocturn, ja que es tracta d’un fet que contravé les directrius decretades per contenir la propagació del coronavirus.

Aquesta recomanació s’afegeix a la limitació fins a les 21 hores de l’horari de tancament dels establiments de venda personalitzada o d’autoservei de menys de 150 m2 que l’Ajuntament de Badalona va decretar el passat 20 de març.

Amb aquesta limitació d’horaris es vol impedir l’alteració de la convivència i assegurar el compliment del confinament necessari per a controlar la pandèmia de la Covid19.

Badalona, 2 d’abril de 2020