Twitter Facebook Instagram Youtube

Anul·lada la 8a Fira de l’Ensenyament de Badalona que s’havia de celebrar els dies 12 i 13 de març al recinte de l’Escorxador

Anul·lada la 8a Fira de l’Ensenyament de Badalona que s’havia de celebrar els dies 12 i 13 de març al recinte de l’Escorxador.

La mesura segueix el principi de precaució en l’estratègia de contenció del contagi del Coronavirus Sars – CoV2 que s’està seguint a Catalunya

L’Ajuntament de Badalona ha decidit aquest matí anul·lar la 8a Fira de l’Ensenyament que s’havia de celebrar els dies 12 i 13 de març al recinte de l’Escorxador. Aquesta mesura segueix el principi de precaució en l’estratègia de contenció del contagi del Coronavirus Sars – CoV2 que s’està seguint a Catalunya.

Davant la situació actual, l’Ajuntament de Badalona celebrarà diàriament reunions de caràcter tècnic per actualitzar la informació sobre la crisi del Coronavirus Sars – CoV2. En aquestes trobades es prendran les mesures que s’estimin oportunes en cada moment respecte a les activitats programades arreu de la ciutat.

Badalona, 10 de març de 2020