Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona celebra el VII Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària

Badalona celebra el VII Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària.

Els dies 27 de febrer, 3 i 11 de març, 325 alumnes de vuit escoles participen en el Congrés 2020, al Museu de Badalona

Badalona celebra els dies 27 de febrer, 3 i 11 de març, de 10 a 12 hores, al Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya ,1), el VII Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària, amb la participació de 325 alumnes procedents de vuit escoles de la ciutat (Artur Martorell, Garbí Pere Vergés, Gitanjali, Llibertat, Llorens Artigas, Maristes Champagnat, Mercè Rodoreda i Rafael Casanova).

Els nenes i nenes participants presentaran els seus projectes de recerca, les seves investigacions i els resultats de les seves investigacions vinculades al coneixement del medi natural, els animals, les plantes, el funcionament del cos humà, l’alimentació, la terra o l’univers.

L’organització del VII Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària va a càrrec de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer i de l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins, totes dues de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat; del Servei d’Educació de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Badalona; i del Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. També hi col·laboren la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP).

Badalona, 25 de febrer de 2020