Twitter Facebook Instagram Youtube

Enric Magoo celebra a Badalona amb “Confidències d’un prestidigitador” els seus 40 anys de màgia als escenaris

El Teatre Principal acull diumenge 16 de febrer l’espectacle que forma part del programa de la XXa edició del Festival Internacional de Màgia de Badalona

El diumenge 16 de febrer, a les 19 hores, al Teatre Principal es podrà veure, dins del programa de la XXa edició del Festival Internacional de Màgia de Badalona – XX Memorial Li-Chang, l’espectacle que celebra els 40 anys de professió del mag Enric Magoo: “Confidències d’un prestidigitador” on el director del festival posa en escena un espectacle inèdit i original que mostra com la màgia del teatre la genera tot allò que no es veu en un escenari.

L’espectacle, que inclou el número guanyador del 3r Premi Mundial de Màgia Còmica, la Vareta de Plata i el Gran Premi a la IXa Edició de Monte-Carlo Magic Stars, està dirigit pel mateix Enric Magoo, en una festa íntima que celebra els seus 40 anys sobre els escenaris, que commemora tota una vida dedicada a emocionar, a fer somiar, a la màgia.

Brillant trajectòria

Durant els seus 40 anys de professió, l’Enric Magoo, a més de ser des del 2001 el director artístic del Festival Internacional de Màgia de Badalona, Memorial Li-Chang, ha participat en els millors festivals internacionals de màgia de tot el món i ha tingut una especial dedicació per als espectacles infantils, mesclant pedagogia i espectacle en la màgia.

L’Enric Magoo va començar la seva trajectòria professional essent soci fundador de diverses societats o associacions, com de l’Associació Catalana de Mags Il·lusionistes Professionals i Empresaris i també va ser el Soci d’Honor de la Societat Espanyola d’Il·lusionisme. Des del 2005 ha estat membre del jurat als Congressos Nacionals de Màgia i el 2007 va ser assessor de Cia Mag Lari, ‘Il·lustracions’’, una producció de TV3 i Sony TV.

Ha participat en una gran quantitat d’espectacles i fa quatre dècades que crea estil i història amb més de 5.000 actuacions. Ha estat el guanyador d’un gran nombre de premis, entre ells el Gran Premi Nacional de Màgia a Oviedo el 1987 i a Valladolid el 1995. L’any 1991 va ser el guanyador del 3r Premi Mundial de Màgia Còmica (FISM) a Lausana (Suïssa) i dos anys més tard van atorgar-li la Vareta de Plata i Gran Premi a la IXa Edició de Monte-Carlo Magic Stars. Entre d’altres guardons, va guanyar també el Premi FIMAG a la Fira Internacional de Màgia de Torruella de Montgrí el 2015 i, dos anys més tard, va ser el guanyador del Premi Trajectòria Magicus al VIII Festival de Màgia Jove de Barcelona. L’últim premi rebut ha estat la Medalla d’Or de Màgia Còmica al Merlin Awards - International Magicians Society, el 2018, atorgat per la societat internacional de mags més gran del món, amb més de 41.000 membres.

Badalona, 12 de febrer de 2020