Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona commemora el Dia Internacional de l’Epilèpsia amb una sessió divulgativa sobre com actuar davant una crisi epilèptica

Badalona commemora el Dia Internacional de l’Epilèpsia amb una sessió divulgativa sobre com actuar davant una crisi epilèptica.

La sessió formativa tindrà lloc divendres, 14 de febrer, a l’edifici el Viver de l’Ajuntament de Badalona

Avui es commemora el Dia Internacional de l’Epilèpsia que té per objectiu sensibilitzar el conjunt de la ciutadania sobre aquesta patologia neuronal. Coincidint amb aquesta data, l’Ajuntament de Badalona i l’Associació d’Amics de l’Epilèptic de Badalona (AAEB) han preparat una sessió formativa sobre el protocol s’ha de seguir davant una crisi epilèptica. La sessió, d’una hora de durada, tindrà lloc divendres, 14 de febrer, a les 12 hores a la sala de Premsa de l’Ajuntament (planta baixa de l’Edifici el Viver, plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9).

El programa de l’activitat consta dels continguts següents:

- Què és l’epilèpsia?

- Quantes persones la pateixen?

- Quins factors poden condicionar una crisi epilèptica

- Com reaccionar davant d’una crisi

- Quin és el protocol d’actuació

La formació és gratuïta, oberta a tothom i no cal fer inscripció prèvia.

Cal recordar, coincidint amb el Dia Mundial de l’Epilèpsia, que l’Associació Amics de l’Epilèptic de Badalona (AAEB), en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona, realitza una tasca divulgativa durant tot l’any amb les sessions formatives “Parlem d’Epilèpsia”. Es tracta de sessions que es tenen lloc a centres educatius de la ciutat. Durant l’any 2019 més de 1.300 alumnes de Badalona hi van assistir.

Badalona, 10 de febrer de 2020