Twitter Facebook Instagram Youtube

El Ple de l’Ajuntament de Badalona aprova provisionalment el Pla especial urbanístic d’agrupació d’empreses al carrer de Sant Lluc i de Guifré

El Ple de l’Ajuntament de Badalona aprova provisionalment el Pla especial urbanístic d’agrupació d’empreses al carrer de Sant Lluc i de Guifré

El Ple de l’Ajuntament de Badalona en la sessió ordinària celebrada el dimarts 28 de gener ha aprovat provisionalment el Pla especial urbanístic d’agrupació d’empreses al carrer de Sant Lluc i de Guifré. L’objecte d’aquest Pla especial és possibilitar que l’edifici industrial existent, de notables dimensions i característiques diverses, construït i pensat per a una indústria concreta ja inexistent, pugui ubicar activitats industrials independents, amb unes dimensions menors que corresponen a la demanda actual de la zona.

El present Pla especial comprèn les parcel·les del carrer Sant Lluc 56-64 i de Guifré 631 de Badalona amb una superfície total de les parcel·les de 6.898 m². En aquestes parcel·les hi ha edificades diverses construccions industrials.

Es proposa dividir les edificacions actuals en múltiples entitats de manera que es puguin situar unitats independents o bé agrupar-ne el conjunt de major dimensió. En tots els casos es plantegen entitats amb accés independent, bé directament des de via pública o bé a través d’elements comuns de circulació.

El dictamen s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya, Badalona en Comú Podem, ERC-Avancem-MES, Guanyem Badalona en Comú i el PSC.

Badalona, 29 de gener de 2020