Twitter Facebook Instagram Youtube

Dijous es presenta la 20a edició del Festival Internacional de Màgia de Badalona – XX Memorial Li-Chang

El Teatre Zorrilla acollirà els dies 21, 22 i 23 de febrer la Gala Internacional de Màgia

Convocatòria de premsa

El Teatre Zorrilla acollirà els dies 21, 22 i 23 de febrer la Gala Internacional de Màgia

El Teatre Principal, el Teatre Blas Infante i les biblioteques de la ciutat també seran escenari d’espectacles, tallers i xerrades amb la màgia com a element central

Aquest dijous, 30 de gener, a les 11 hores, a l’escenari del Teatre Zorrilla (l’entrada als mitjans de comunicació es farà per la porta situada al carrer de Sant Miquel. 54), es presentarà el 20è Festival Internacional de Màgia – XX Memorial Li-Chang. L’acte comptarà amb la presència de la regidora de l’Àrea de Cultura, Helena Bayo, del director artístic del Festival, Enric Magoo, i del gerent de Badalona Cultura, Eduard Pericas.

El Festival començarà dissabte, 1 de febrer, al Centre Comercial Màgic (carrer de la Concòrdia, 1), amb la quarta edició de la Trobada de Mags de Catalunya.

En el decurs de la roda de premsa de presentació d’aquesta nova edició del Festival es donarà a conèixer el nom del guanyador de la Menció Honorífica dins del Memorial Li-Chang, que anualment es concedeix a una personalitat o empresa del món de la màgia. El premi vol reconèixer la carrera artística o trajectòria professional i es lliurarà durant la Gala Internacional de Màgia.

Badalona, 28 de gener de 2020