Twitter Facebook Instagram Youtube

Dimarts 10 de desembre es presenta la cursa urbana Sant Silvestre Badalona

Dimarts 10 de desembre es presenta la cursa urbana Sant Silvestre Badalona.

Convocatòria de premsa

La 1a edició d’aquesta cursa tindrà lloc diumenge 29 de desembre amb sortida al passeig Marítim, a tocar del Port

Aquest proper dimarts, 10 de desembre, a les 10 hores, a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), tindrà lloc la presentació de la cursa urbana Sant Silvestre, que celebra la seva 1a edició a Badalona el diumenge 29 de desembre.

L’acte de presentació comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor; la regidora d’Esports, Helena Bayo, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, el director de Comunicació del RACC, Josep Maria Miret, el gerent de Motroprim, Lluís Conesa i el director tècnic de la cursa, Domingo López.

Aquesta cursa urbana constarà de diferents recorreguts: un de 5 km, que sortirà a les 08.45 h; un de 10 km, que sortirà a les 09.15 h, i el circuit infantil, que sortirà a les 10.45 h en el mateix passeig.

La Sant Silvestre també té un caràcter solidari donat que una part de la inscripció es destinarà a col·laborar amb la Creu Roja del Barcelonès Nord, amb el programa d’ajuda als col·lectius més vulnerables.

Badalona, 9 de desembre de 2019