Twitter Facebook Instagram Youtube

Arriba la setena edició de la jornada ‘Badalona emprèn, amb els joves’

Arriba la setena edició de la jornada ‘Badalona emprèn, amb els joves’.

Enguany les activitats programades se centraran en el sector de la producció i l’organització de tota mena d’esdeveniments

Aquest dijous 21 de novembre se celebra la setena edició de la jornada ‘Badalona emprèn, amb els joves’, que aquest any se centrarà en el sector de la producció i l’organització de tot tipus d’esdeveniments, fomentant la creativitat, el talent i motivació dels joves per iniciar i consolidar les seves idees emprenedores.

L’objectiu de la jornada, que començarà a les 9.30 h al BCIN (c/ Marcus Porcius, 1), és compartir experiències i apropar als joves la informació i els recursos existents perquè puguin dur a terme les seves iniciatives i desenvolupar les competències i actituds necessàries a l’hora d’assumir reptes quan s’empren un projecte professional. Com sempre, estarà dirigida a fomentar la motivació en els joves perquè puguin preparar-se des de dia d'avui per a realitzar, en el futur, una feina que els motivi i que en conjunt amb els seus interessos personals els doni una sortida professional innovadora i amb futur.

Durant la jornada es farà una taula rodona en què persones joves compartiran els seus projectes i la seva experiència personal com a joves que han encetat el seu negoci en el món de la producció i organització d'esdeveniments de diferents tipus. També hi tindran presència veus de persones que encara estan estudiant.

Programa de la jornada:

  9.30 h Benvinguda i presentació de la jornada, amb la presència d’Àlex Pastor, alcalde de Badalona, i Aïda Llauradó Álvarez, regidora de Drets Socials i Feminismes.

  9.45 h “Emprendre cada dia: Creació d'experiències i esdeveniments 360º” a càrrec de Guillem Franquesa, soci i director de projectes de Tandem Projects (www.tandemprojects.cat). “Les experiències esportives i d'oci cultural són cada vegada més presents entre els consumidors.Això comporta reptes com la professionalització i la innovació constant en les empreses del sector. Fundada el 2016, Tandem Projects treballa des de Badalona en comunicació, disseny i producció d'esdeveniments. Un equip per fer realitat somnis i experiències de dos tipus de clients: les empreses i els consumidors.”

  10.45 h Pausa

  11.15 h Presentació de quatre experiències viscudes per joves emprenedors i emprenedores:

  - Judit Sánchez, fundadora i directora creativa de Matcha Colors www.matchacolors.es

  - Gabriel Arribas i Marc Sánchez, director comercial i CO de The Original Catering www.theoriginalcateringfactory.com

  - Joan Maylin, fundador de Anywhere Sport i president de l’Associació SurfInclusion www.surfinclusion.org

  - Miriam Garcia, personal trainer i influencer www.instagram.com/go_miriam

  12.15 h Workshop: Com augmentar l’impacte d’un esdeveniment a les xarxes socials

  12.45 h Cloenda

Badalona, 19 de novembre de 2019