Twitter Facebook Instagram Youtube

El Museu de Badalona acull la inauguració del curs 2019-2020 Programes de Formació i Inserció

El Museu de Badalona acull la inauguració del curs 2019-2020 Programes de Formació i Inserció.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, del regidor de l’Àrea d’Educació, Jordi Subirana, i de la regidora de l’Àrea d’Infància i Joventut, Aïda Llauradó

Aquest dimarts, 5 de novembre, a les 12 hores, la sala d’actes del Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1) acull l’acte d’inauguració del curs 2019-2020 dels Programes de Formació i Inserció (PFI), uns programes pensats per a joves d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria. Aquests programes són voluntaris i duren un curs acadèmic

L’objectiu dels PFI és proporcionar a aquestes persones joves la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i a l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

L’acte també vol ser un reconeixement al professorat de les diferents modalitats dels programes, per les seves tasques d’orientació i d’acompanyament a aquests joves.

A més de la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, del segon tinent d’alcaldia i regidor d’Educació, Jordi Subirana, i de la regidora d’Infància i Joventut, Aïda Llauradó, la sessió també comptarà amb el testimoni de persones encarregades de la coordinació dels programes, tres exalumnes que explicaran les seves experiències i com el curs va ser un pont per continuar la seva formació, i quatre alumnes que actualment estan estudiant un PFI. També està confirmada l’assistència de la responsable territorial del Pla de Transició al Treball (PTT), Luz López.

Badalona, 31 d’octubre de 2019