Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro, visiten les obres dels parcs de Lloreda i Can Bada

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro, visiten les obres dels parcs de Lloreda i Can Bada.

Els treballs consisteixen en la millora i condicionament d’aquests dos parcs de la ciutat

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el quart tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro, visitaran aquest divendres, 11 d’octubre, a partir de les 12 hores, les obres que s’estan duent a terme els parcs de Lloreda i de Can Bada

Reordenació del parc de Lloreda (1ª fase)

La visita començarà a les 12 hores, a l’entrada del parc de Lloreda, ubicat a la rambla de Sant Joan. Els treballs, que van iniciar-se el passat mes de maig, afecten a una superfície aproximada de 5.000 m² i es preveu que estiguin enllestits a finals de novembre. El projecte consisteix en l’arranjament del camí longitudinal del costat mar del parc, així com les millores en l’accessibilitat (tant als espais centrals com laterals des d’aquest). També es preveu la substitució de l’enllumenat existent; l’ampliació, modificació i arranjament de l’àrea de gossos; l’ampliació i modificació de la zona de joc -que diferenciarà les àrees de jocs esportius d’adults i les zones de jocs infantils-, i l’arranjament dels dos camins transversals mar-muntanya més usats del parc. Aquestes obres estan sent executades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i tenen un pressupost de 985.000 euros.

Parc de Can Bada

La visita continuarà al parc de Can Bada. Aquesta actuació, realitzada també per l’AMB, té per objecte la prolongació del parc del Torrent de la Font fins al lateral de la C-31 i el carrer d’Alacant. Les obres van iniciar-se el passat mes de maig i es preveu que finalitzin al desembre d’aquest any.

L’actuació suposa la urbanització i adequació del parc de Can Bada amb la formació d’un conjunt de terrasses, connectades entre elles per diversos recorreguts que permeten superar les diferències de nivell existents entre la trama urbana i la riera. Les obres inclouen paviment molt permeable i una vegetació amb plantes autòctones o adaptades a les condicions climàtiques de la zona i de baixos requeriments hídrics. A més es dotarà el parc d’enllumenat amb tecnologia LED, mobiliari urbà i zona de jocs infantils. El pressupost de l’actuació és de 680.000 €.

Badalona, 10 d’octubre de 2019