Twitter Facebook Instagram Youtube

La sala El Refugi de Badalona acull “1 Taller (de pintura) + exposició”

La sala El Refugi de Badalona acull “1 Taller (de pintura) + exposició”.

Qui vulgui participar de la mostra ho podrà fer del 15 d’octubre al 16 de novembre

Dimarts, 15 d’octubre, a les 19 hores, s’inaugura a la sala El Refugi, situada a la plaça de la Vila de Badalona, “1 Taller (de pintura) + exposició” un taller on la ciutadania està convidada a participar per tal de produir les obres que s’hi exposaran.

“1 Taller (de pintura) + exposició” és un taller preparat per a què tothom qui vulgui pugui pintar. Les obres creades pels participants seran exposades a les pròpies parets de la sala d’exposicions El Refugi, que s’aniran omplint d’art amb el pas dels dies. Les artistes de l’Obrador de la Riera hi seran per facilitar i acompanyar el procés creatiu.

L’Obrador de la Riera és un taller d’artista situat a Badalona, creat i gestionat per l’artista badalonina Anna Riera, obert al públic fa més de deu anys, on es proposen intervencions i experiències d’art participatives tot permetent i estimulant la creativitat.

Tothom que ho desitgi podrà participar i visitar “1 Taller (de pintura) + exposició” fins dissabte 16 de novembre, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, i dissabtes de 10 a 14 hores.

Badalona, 7 d’octubre de 2019