Twitter Facebook Instagram Youtube

El Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona col·laborarà amb Bricomart en el procés de selecció dels 120 llocs de treball per al nou gran magatzem que obrirà a Montigalà

El Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona col·laborarà amb Bricomart en el procés de selecció dels 120 llocs de treball per al nou gran magatzem que obrirà a Montigalà.

Les ofertes de treball es publicaran al web www.impo.cat, on les persones interessades trobaran la informació de les vacants i les indicacions per poder inscriure’s

L’Ajuntament de Badalona, mitjançant el Servei Municipal d’Ocupació, col·laborarà amb l’empresa Bricomart en el procés de captació de candidatures per facilitar la selecció i cobertura dels 120 llocs de treball previstos i que s’instal·larà al polígon de Montigalà.

La selecció dels perfils professionals necessaris es farà al centre IMPO de Can Boscà (carrer de la Nova Cançó núm. 1) a partir del dilluns 11 de novembre.

Les ofertes per cobrir els llocs de treball són principalment, venedors/es, assessors/es especialitzats/es, personal de caixa/cobrament i personal de logística/recepcionistes de materials.

Les persones interessades trobaran la informació sobre les principals característiques de les ofertes d’ocupació al web https://www.impo.cat/ del Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació.

L’empresa Bricomart ha anunciat que l’obertura del nou magatzem a Badalona està prevista per al març del 2020 i suposarà el quart d’aquesta companyia a Catalunya. Pel que fa a les característiques, el magatzem s’instal·larà al barri de Montigalà de Badalona sobre una parcel·la de més de 19.000 metres quadrats distribuïts en dos plantes de venda al públic, un pati de càrrega de materials i més de 400 places d’aparcament.

Badalona, 2 d’octubre de 2019