Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona commemora aquest dilluns el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Nenes i Nens amb una cadena humana

Badalona commemora aquest dilluns el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Nenes i Nens amb una cadena humana.

Aquest any l’acte començarà al passeig de la Rambla, a l’alçada del monument a Roca i Pi, i acabarà a la plaça de la Vila

La Federació de Dones de Badalona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, ha organitzat, un any més, una cadena humana per commemorar el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Nenes i Nens. D’aquesta manera Badalona s’uneix a la resta de manifestacions que es fan arreu del món per mostrar el rebuig cap a aquesta pràctica que afecta especialment a les dones, nens i nenes i defensar uns drets fonamentals per a tots els éssers humans.

L’acte, que comptarà amb la participació de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, tindrà lloc dilluns, 23 de setembre, a partir de les 18 hores, al passeig de la Rambla (davant del monument a Roca i Pi). Des d’aquest punt s’iniciarà una marxa fins a la plaça de la Vila on es llegirà un manifest.

Les convocants demanen a aquelles persones que hi vulguin assistir que vesteixin una samarreta blanca.

Badalona, 20 de setembre de 2019