Twitter Facebook Instagram Youtube

La IV edició de la cursa Bimbo Global Energy Race tindrà lloc a Badalona el diumenge 22 de setembre

La IV edició de la cursa Bimbo Global Energy Race tindrà lloc a Badalona el diumenge 22 de setembre.

La prova esportiva es celebra simultàniament a 35 ciutats de 23 països d’arreu del món

El punt de sortida i arribada de les proves de 10, 5 i 3 quilòmetres estarà situat a l’inici del passeig Marítim, a tocar del Port

Badalona torna enguany a formar part de les 35 ciutats de 23 països del món que serà escenari el diumenge 22 de setembre de la quarta edició de la Bimbo Global Energy Race.

El punt de sortida i arribada estarà situat a l’inici del passeig Marítim, a tocar el port de Badalona i constarà de dues distàncies competitives, de 10 i 5 quilòmetres, i d’una cursa no competitiva de foment de la participació, la FamilyRun, de 3 quilòmetres. A les 8.45 hores serà la sortida de la cursa de 5 quilòmetres; la de 10 quilòmetres, a les 9.30 hores, i la més familiar, de 3 quilòmetres, a les 11 hores.

La Fira del Corredor s’instal·larà al port de Badalona, en la zona de restauració al local número 15, divendres, 20 de setembre, de 17 a 21 hores, i dissabte, 21 de setembre, de 10 a 20 hores. La cursa també té un vessant solidari atès que el Banc dels Aliments rebrà una donació per cada inscripció.

Més informació: https://www.globalenergyracebcn.com/

Badalona, 17 de setembre de 2019