Twitter Facebook Instagram Youtube

Presentació de la 33a Copa Badalona de Bàsquet i la 14a Copa Badalona de Minibàsquet

Presentació de la 33a Copa Badalona de Bàsquet i la 14a Copa Badalona de Minibàsquet.

Convocatòria de premsa

Aquest dimecres, 4 de setembre, a les 20 hores, es presentarà al Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82) de Badalona la 33a Copa Badalona de Bàsquet i la 14a Copa Badalona de Minibàsquet. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor; la regidora d’Esports, Helena Bayo; el president del Bàsquet Base Badalona (BBB), Rosendo Guevara; així com del president i la vicepresidenta de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril i Maria Lluís, respectivament.

La 33a edició de la Copa Badalona de Bàsquet, masculina i femenina, tindrà lloc els dies 6, 7, 8, 13, 14 i 15 de setembre als pavellons municipals Països Catalans i la Plana i al Poliesportiu Casagemes.

La 14a Copa Badalona de Minibàsquet es disputarà dissabte 21 de setembre (equips femenins) i diumenge 22 de setembre (equips masculins) al Poliesportiu Casagemes.

En aquest edició hi participa l’AE Sant Andreu de Natzaret; l’AE Minguella; l’Associació Bàsquet Badalona (ABB); Bàsquet Círcol; l’AEE Col·legi Cultural; els Maristes Ademar Badalona; l’AE DOSA Badalona; el CB Sant Josep; l’AE Badalonès, la Unió Bàsquet Llefià i el Club Joventut Badalona.

Badalona, 3 de setembre de 2019