Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona participa aquest diumenge en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

Badalona participa aquest diumenge en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.

La jornada solidària es celebrarà al Club Esportiu Mas-Ram

L’Ajuntament de Badalona s’adhereix, un any més, aquest diumenge, 14 de juliol, a la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple a tot Catalunya. Aquesta campanya té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades,conscienciar a la població sobre la malaltia i recaptar fons per poder-hi lluitar.

Més de sis-centes piscines de Catalunya participen activament cada juliol en aquesta jornada que consisteix en fer una capbussada solidària i a nedar uns metres per combatre la malaltia. També es pot participar mitjançant diferents activitats aquàtiques i comprant algun dels articles que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple.

En el cas de Badalona la jornada solidària se celebrarà a les instal·lacions del Club Esportiu Mas Ram (plaça dels Eucaliptus, 3). L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, acompanyat d’alguns regidors, visitarà la zona esportiva, a les 12 hores, per poder-hi participar.

Badalona, 11 de juliol de 2019