Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona ofereix una recepció a nens i nenes dels camps de refugiats sahrauís que passen l’estiu amb famílies d’acollida de la ciutat

L’Ajuntament de Badalona ofereix una recepció a nens i nenes dels camps de refugiats sahrauís que passen l’estiu amb famílies d’acollida de la ciutat.

L’estada d’aquests nens i nenes a Badalona s’emmarca en el projecte solidari “Vacances en pau”

L’Ajuntament de Badalona oferirà aquest dijous, 11 de juliol, a les 10.30 hores, al saló de plens, una recepció a una vintena de nens i nenes, d’entre 8 i 12 anys, procedents de camps de refugiats sahrauís que estan passant aquest estiu amb famílies d’acollida de la ciutat.

L’estada d’aquests infants a Badalona s’emmarca en el projecte solidari “Vacances en pau” amb el qual col·labora l’Associació Esabar Saharauí Badalona Cooperació.

La voluntat d’aquesta iniciativa és que els i les menors puguin gaudir de la seva estada amb les famílies acollidores i de diferents activitats de lleure. Alhora també tenen l’oportunitat d’accedir a controls i revisions mèdiques

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i diversos regidors i regidores de l’Ajuntament.

Badalona, 9 de juliol de 2019