Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona es reuneix amb el cap de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra i el nou cap de la comissaria a Badalona

L’alcalde de Badalona es reuneix amb el cap de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra i el nou cap de la comissaria a Badalona.

L’alcalde, Álex Pastor, vol impulsar la coordinació de Mossos i Guàrdia Urbana i demana al conseller d’Interior un increment dels agents de la policia catalana a Badalona

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el segon tinent d’Alcaldia, Jordi Subirana, s’han reunit aquest matí a la Casa de la Vila amb el cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, Sergi Pla, i el nou cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Badalona, Alfons Sarrias.

La trobada ha tractat sobre la situació actual de Badalona en l’àmbit de la seguretat i la coordinació del treball entre el cos policial dels Mossos i la Guàrdia Urbana d’aquesta ciutat.

Després de la reunió, l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha recordat l’aposta del Govern municipal per millorar la seguretat amb l’increment de la plantilla de la Guàrdia Urbana amb la incorporació de 56 nous agents. En aquest sentit, ha demanat al conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, que es destinin més efectius de les noves promocions de Mossos a la comissaria de Badalona per millorar la seguretat a la ciutat.

Álex Pastor ha recordat que les infraccions penals a Badalona s’han reduït un 4% durant el primer trimestre de 2019 a Badalona, segons les dades sobre la seguretat reflectides al Primer Balanç de Criminalitat del Ministeri de l’Interior del 2019, però ha afegit que “també és important millorar la percepció que tenen els veïns i les veïnes, i per això, és fonamental la presència de policies als carrers amb més proximitat i efectivitat”.

Badalona, 1 de juliol de 2019