Twitter Facebook Instagram Youtube

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Badalona obre un nou canal d’Instagram

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Badalona obre un nou canal d’Instagram.

L’entrada en aquesta xarxa social busca augmentar i facilitar l’accés de la població a la divulgació, conservació i protecció del patrimoni artístic i cultural de la ciutat

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Badalona ha estrenat aquest dijous un nou compte a la xarxa social Instagram amb el nom d’usuari @culturabdn. Amb aquesta mesura es vol augmentar els canals de comunicació del consistori per tal d'arribar a més públic i oferir un altre tipus de difusió més àmplia i directa a través de les funcionalitats que ofereix Instagram. El nou canal donarà resposta a les necessitats informatives d’un sector molt ampli de la ciutadania i facilitarà l'accés als esdeveniments i accions culturals que es realitzin a la ciutat així com a la divulgació i protecció del patrimoni artístic i de Badalona.

Des del compte @culturabdn es difondran les diverses activitats que s’organitzen des del Servei de Cultura i els seus equipaments (Espai Betúlia, la Xarxa Municipal de Biblioteques, la Sala Josep Uclés del CC El Carme, la sala d'exposicions El Refugi i el Centre Cultural Escorxador - Nau3). El nou canal d’Instagram també donarà cobertura als esdeveniments culturals que organitzin altres serveis o organismes municipals com el Museu de Badalona, els teatres municipals i els centres cívics, així com aquells que siguin organitzats pel teixit associatiu i/o privat de la ciutat i tinguin un interès per a la ciutadania.

Amb l’obertura d’aquest canal, l’Ajuntament de Badalona augmenta la seva presència a les xarxes socials amb l’objectiu d’arribar a totes les persones interessades en els diferents àmbits municipals. En els següents enllaços podeu consultar tots els comptes a les diferents xarxes relacionades amb l’Ajuntament.

Badalona, 20 de juny de 2019