Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament ofereix aquest estiu sortides guiades d'esnòrquel per donar a conèixer la riquesa natural de les platges de Badalona

L’Ajuntament ofereix aquest estiu sortides guiades d'esnòrquel per donar a conèixer la riquesa natural de les platges de Badalona.

Les sortides, amb inscripció prèvia, són gratuïtes i es faran en cap de setmana, del 30 de juny a l'1 de setembre

Aquest estiu l'Ajuntament de Badalona ofereix per primera vegada 10 sortides guiades d'esnòrquel per tal de donar a conèixer la riquesa natural de les platges de la ciutat. Les sortides, amb inscripció prèvia, es faran en cap de setmana del 30 de juny a l'1 de setembre alternant diumenges i dissabtes. L’esnòrquel és la pràctica de busseig arran d'aigua, o una immersió lleugera.

La platja de Badalona, normalment, és vista com a un espai de lleure on prendre el sol i banyar-se però, sobretot, és un espai natural que, més enllà de la sorra, amaga una biodiversitat molt poc coneguda i, alhora, sorprenent. És per això que des de l'Ajuntament de Badalona i, amb la col·laboració d'Anèl·lides, Serveis Ambientals Marins, s'oferiran sortides d'esnòrquel guiades per experts per tal d'apropar-se i conèixer de primera mà els organismes marins que viuen al litoral badaloní.

A cada sortida s'hi podran inscriure 12 persones com a màxim i, amb una edat mínima de 8 anys (nens i nenes amb bona capacitat natatòria). Des de l'organització s'oferirà als participants el material necessari: ulleres, tub, peus d'ànec, neoprens i boies de seguretat així com càmera fotogràfica submarina (per parella).

El punt de trobada de les sortides és l'Escola del Mar (passeig de la Rambla, 37), a les 10 hores on, de manera prèvia, es farà una explicació de com utilitzar el material i, també, es farà una introducció a la fauna marina del Mediterrani i com observar-la. En acabar l'activitat aquàtica es tornarà a l'Escola del Mar per comentar els organismes marins que s'han observat i conèixer-los millor. En conjunt, l'activitat, tindrà una durada aproximada de dues hores i mitja.

Les sortides són gratuïtes i es faran en cap de setmana alternant dissabte i diumenge i, també, des de les diverses platges de la ciutat, amb el calendari següent:

• Diumenge 30 de juny a la platja del Pont del Petroli

• Dissabte 6 de juliol a la platja del Coco

• Diumenge 14 de juliola la platja del Pont de la Botifarreta

• Dissabte 20 de juliol a la platja de la Barca Maria

• Diumenge 28 de juliol a la platja del Pont del Petroli

• Dissabte 3 d'agost a la platja del Coco

• Diumenge 11 d'agost a la platja del Pont de la Botifarreta

• Dissabte 17 d'agost a la platja de la Barca Maria

• Diumenge 25 d'agost a la platja del Pont del Petroli

• Diumenge 1 de setembre a la platja del Coco

Les inscripcions es poden fer a reserves@anellides.com o trucant al telèfon 657 800 531.

Badalona, 13 de juny de 2019