Twitter Facebook Instagram Youtube

Sessió informativa sobre l’associació Voluntaris Badalona

Sessió informativa sobre l’associació Voluntaris Badalona.

L’acte es farà dimarts 11 de juny, a les 19.30 hores, al Casal de Solidaritat Can Pepus

La casa Antoni Lleal, més coneguda com Can Pepus (carrer de Francesc Macià, 104), acull aquest proper dimarts, 11 de juny, a partir de les 19.30 hores, una sessió informativa sobre l’associació Voluntaris Badalona. Amb aquest acte, que comptarà amb la presència de la primera tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Recursos Interns, Participació i Habitatge, Teresa González, es vol transmetre els valors i la funció social que fa aquesta entitat i intentar que pugui créixer en nombre d’associats.

Voluntaris Badalona compleix aquest 2019 el seus 25 anys de servei a la ciutat, col·laborant de forma altruista en tots els actes públics que es celebren al municipi, ja sigui organitzats per l’Ajuntament com per d’altres entitats. Al mateix temps, es troba en un procés de renovació, tant pel que fa als càrrecs de la junta directiva com al seu funcionament, adaptant-se a les noves tecnologies i necessitats.

Aquest procés de renovació obre les portes a totes les badalonines i badalonins pugui formar part de l’entitat com a voluntari/a.

Voluntaris Badalona neix de manera oficial l’any 1994, tot i que l’origen de l’entitat se situa l’any 1990 amb motiu del funcionament i organització de la subseu olímpica de Badalona. Les activitats que duen a terme les persones que forment part de l’entitat dedicant als altres part del seu temps lliure, inclouen, entre altres, la participació en esdeveniments esportius o culturals, les tasques amb persones discapacitades, a la gent gran, o donar suport en la conservació de boscos. També col·laboren amb la Fundació Banc d’Aliments i amb les diferents entitats de la ciutat que ajuden a les famílies amb pocs recursos econòmics

Badalona, 7 de juny de 2019