Twitter Facebook Instagram Youtube

El Consell dels Infants de Badalona (CIB) celebra dimecres 5 de juny la darrera sessió plenària del curs

El Consell dels Infants de Badalona (CIB) celebra dimecres 5 de juny la darrera sessió plenària del curs.

Es presentaran les preguntes i les propostes del Consell als nous grups municipals sorgits de les recents eleccions municipals

El Consell dels Infants de Badalona (CIB) celebrarà al Museu de Badalona el dimecres 5 de juny, a partir de les 17.30 hores, la darrera sessió plenària del curs. Segons es preveu a l’ordre del dia, es farà balanç de les activitats que s’han fet durant el curs 2018-2019 i es faran propostes per a les activitats del curs vinent.

Al Plenari del CIB es presentaran les activitats amb motiu del 15è aniversari i es donaran a conèixer les preguntes i les propostes que el Consell dels Infants presenta als diferents grups municipals de l’Ajuntament de Badalona.

El Consell dels Infants de Badalona

El CIB és un òrgan municipal de participació a partir del qual els infants debaten, fan sentir la seva veu, fan propostes, promouen activitats, aprenen i decideixen sobre els temes que són del seu interès de la ciutat i del món.

El CIB, creat per l’Ajuntament de Badalona l’any 2004, ha anat treballant des de llavors sobre diferents temes vinculats a la vida de la ciutat: igualtat d’oportunitats, neteja, verd urbà, ús de parcs i places, civisme, l’atenció a les persones en situació de pobresa, l’atenció a la diversitat funcional de les persones, el bullying, els espais de joc, etc. Des del seu inici el CIB forma part de la Xarxa de municipis amb consells d’infants, que promou la Diputació de Barcelona. Actualment forma part també del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC) i de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB).

El Consell dels Infants de Badalona està format per setanta nois i noies representants de 35 escoles i centres socioeducatius de la ciutat: Antoni Botey, Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Badalona Port, Betúlia, Can Barriga, Casal dels Infants ASB, Centre Obert Llefià-ISOM, Esplai Bon Vent, Fundació Ateneu S. Roc, Fundació Carles Blanch-Centre S. Jaume, Fundació Espai Natura i Joventut, Fundació Salut Alta, Garbí Pere Vergés, Ítaca, Jesús Maria, Joan Llongueras, Jungfrau, Les Ciències, Lola Anglada, López Torrejón, Llevant, Llibertat, Llorens Artigas, M. D. de la Salut, M. D. de l’Assumpció, Maristes Champagnat, Mercè Rodoreda, Minguella, Pere de Tera, Planas i Casals, Progrés, Rafael Alberti, Santíssima Trinitat i Sant Jordi.

El termini d'inscripció per a la incorporació de noves escoles i centres socioeducatius al CIB per al proper curs, ja està obert.

Badalona, 3 de juny de 2019