Twitter Facebook Instagram Youtube

El Teatre Zorrilla acull dos concerts de Cors escolars i de secundària i el Principal la primera trobada de bandes de música moderna de les escoles de Badalona

El Teatre Zorrilla acull dos concerts de Cors escolars i de secundària i el Principal la primera trobada de bandes de música moderna de les escoles de Badalona.

Dimarts 4, tindrà lloc el Concert de Cors escolars, dimecres 5, l'opereta Brúndibar amb cors de secundària, i dijous 6 de juny, la Badabandes

El Teatre Zorrilla (carrer del Canonge Baranera, 17) i el Teatre Principal (carrer de Francesc Layret, 41) acullen els dies 4, 5 i 6 de juny tres activitats organitzades per diversos centres d’ensenyament de la ciutat, pel Conservatori Professional de Música i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. A totes tres el fil conductor de les activitats és la música i la participació d’infants i joves.

Cors escolars

Dimarts 4 de juny, a les 11 del matí, al teatre Zorrilla, tindrà lloc el Concert dels cors escolars de primària amb la interpretació de la cantata Les veus de la natura. Hi participen els cors de les escoles Gitanjali, Mercè Rodoreda i Salvador Espriu, i organitzen les escoles, el Conservatori Professional de Música i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.

Brúndibar. Concert de Cors de secundària

Dimecres 5 de juny, a les 12 i a les 13.30 h, al teatre Zorrilla, es presenta l'opereta Brúndibar, un projecte de cant coral en el qual hi participen els cors dels Instituts Badalona VII, Can Barriga, Isaac Albéniz, Júlia Minguell, la Riera, Maregassa, Pompeu Fabra, Ventura Gassol i Cor de Cambra UAP. Es tracta d’un projecte de col·laboració entre l’Associació UAP Eduquem per la Pau de Girona, els instituts i centres de secundària de Badalona, el Conservatori Professional de Música i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.

Badabandes

El dijous 6 de juny, a les 11 hores, al teatre Principal, es fa la primera Trobada de bandes de música moderna de les escoles de Badalona. La Badabandes està organitzada per les escoles Mercè Rodoreda i Salvador Espriu i pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona. Aquest concert culmina el projecte "De la inspiració a l'escenari" fent realitat i compartint el somni de qualsevol artista: interpretar en un escenari la seva pròpia creació.

Badalona, 31 de maig de 2019