Twitter Facebook Instagram Youtube

Entre el 5 i el 7 de juny s’obre la convocatòria per a la contractació laboral d’11 persones menors de 30 anys en situació d’atur

Entre el 5 i el 7 de juny s’obre la convocatòria per a la contractació laboral d’11 persones menors de 30 anys en situació d’atur.

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament posa en marxa una nova edició del Programa “Badalona, pren el relleu 2019-20”

Del 5 al 7 de juny de 2019, el Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació – IMPO de l’Ajuntament de Badalona, obre el procés d’inscripció per participar en una nova edició del programa “Badalona, pren el relleu 2019-2020”. Es preveu la contractació laboral d’11 persones menors de 30 anys en situació d’atur, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i competències derivades de l’experiència laboral.

Les persones a les quals es dirigeix aquest programa són les següents:

    - Persones menors de 30 anys.

    - Persones en situació d’atur inscrites com demandants d’ocupació no ocupats (DONO) en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

    - Acreditar la possessió d’un títol que habiliti per a l’exercici professional dels treballs oferts. (prevenció de riscos laborals; ocupació; comunicació digital; administració general; justificació econòmica; disseny gràfic i administratius).

    - Prioritàriament residents al municipi de Badalona.

Els candidats i candidates que disposin dels requisits poden dirigir-se durant el període comprés entre el 5 i 7 de juny 2019 al centre IMPO de Can Boscà (C/ Nova Cançó, 1) per a la recollida de la sol·licitud corresponent, amb la següent documentació: DNI / NIE, fotocòpia de la titulació i targeta de demanda d’ocupació

L’horari de recollida de sol·licituds és de 9.00 a 14.00 hores.

Aquesta acció està vinculada al Programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019-2020 finançada per la Diputació de Barcelona.

Badalona, 30 de maig de 2019