Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona participa en la XV edició de la Fira Modernista de Barcelona que se celebra aquest cap de setmana

Badalona participa en la XV edició de la Fira Modernista de Barcelona que se celebra aquest cap de setmana.

Aquest any la fira està dedicada a l’arquitecte modernista Josep Maria Jujol

El Departament de Turisme i Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Badalona, mitjançant l’Oficina de Turisme, participarà aquest proper cap de setmana en la XV Fira Modernista de Barcelona. L’estand de l’Oficina de Turisme de Badalona s’ubicarà al carrer de Girona, entre els carrers de Mallorca i València, al barri de l’Eixample de Barcelona. Amb aquesta, serà la vuitena participació consecutiva de Badalona.

Enguany la fira està dedicada a l’arquitecte, dibuixant, dissenyador i pintor modernista tarragoní Josep Maria Jujol i Gibert. Josep Maria Jujol també es va dedicar a la docència tant a l'Escola d'Arquitectura com a l'Escola del Treball, a Barcelona i va ser l’arquitecte municipal de Sant Joan Despí.

Els horaris de la XV edició de la Fira Modernista de Barcelona seran divendres, 31 de maig i dissabte, 1 de juny, d’11 a 21 hores i diumenge, 2 de juny, d’11 a 14 hores.

Promoció turística de Badalona

La participació de Badalona a la fira serveix també per potenciar i donar a conèixer la Badalona modernista i el seu llegat industrial gràcies, entre altres elements, a la publicació Badalona Modernista on es proposa un interessant itinerari de vint-i-dos punts per les cases, fàbriques, mercats, o botigues modernistes de la ciutat i on es parla dels arquitectes, dels anys de construcció i dels detalls arquitectònics que tothom que visiti la ciutat no es pot perdre per entendre la importància del Modernisme a Badalona.

A la Fira Modernista també s’informa de les diferents ofertes turístiques de la ciutat com són les visites que es realitzen a l’interior de la fàbrica Anís del Mono, les rutes audioguiades, els productes enoturístics, les sortides del Quetx Ciutat Badalona o les diverses platges de que gaudeix la ciutat.

Un dels elements més destacats de la fira és, a part de la gran quantitat de visitants que la visiten, el tipus i perfil dels mateixos visitants doncs, en la seva majoria es tracta d’un tipus de públic familiar, bàsicament barceloní i/o de l’entorn, amb motivacions i inquietuds de tipus culturals, històriques i patrimonials i que s’apropen a fira cercant propostes i experiències atractives properes a la seva ciutat, i en la que Badalona per proximitat, comoditat i recursos i atractius hi té molt a oferir.

Badalona, 29 de maig de 2019