Twitter Facebook Instagram Youtube

L'Ajuntament de Badalona adquireix 5 pisos procedents d'entitats bancàries per destinar-los a emergències habitacionals

L'Ajuntament de Badalona adquireix 5 pisos procedents d'entitats bancàries per destinar-los a emergències habitacionals.

La Junta de Govern Local ha acordat avui exercir el dret de tanteig i retracte sobre els immobles, situats als barris de la Pau, Puigfred, Sant Crist de Can Cabanyes i Sistrells, per un import de 314.455 euros

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Badalona, reunida avui en sessió extraordinària i urgent, ha acordat l’exercici del dret de tanteig i retracte davant l’Agència Catalana d’Habitatge de Catalunya per a l’adquisició de 5 habitatges que es destinaran a la mesa d’emergència habitacional.

Els habitatges, procedents d’entitats bancàries, estan situats als barris de la Pau, Puigfred, Sant Crist de Can Cabanyes i Sistrells. L’adquisició dels immobles s’ha fet per un import de 314.455 euros.

Aquests 5 pisos s’afegeixen a un altre sobre el qual l’Ajuntament de Badalona també va exercir el dret de tanteig i de retracte el passat 6 de maig. Son 6 pisos d'un total de 18 que s'han ofertat per la seva adquisició.

El Decret Llei 1/2015, de mesures extraordinàries i urgents per a la mobilització d’habitatges provinents de processos d’execució hipotecària, preveu l’establiment del dret de tanteig i retracte a favor de les administracions públiques d’habitatges procedents de processos d’execució hipotecària situats a municipis que tenen acreditada la demanda d’habitatges.

Badalona, 24 de maig de 2019