Twitter Facebook Instagram Youtube

Dilluns que ve arrenca el Badajoc, la penúltima activitat inclosa en la programació del Badasport

Dilluns que ve arrenca el Badajoc, la penúltima activitat inclosa en la programació del Badasport.

1.200 infants de 3r de primària participen, del 20 al 24 de maig, en diverses proves, jocs i activitats esportives de caire cooperatiu i tradicionals

El proper dilluns, 20 de maig, i fins divendres, dia 24, de 9.30 a 12.30 hores, es farà al parc Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona el Badajoc, una nova activitat del Badasport, que aquest any celebra el seu 20è aniversari.

El Badajoc consisteix en diferents proves, jocs i activitats esportives, de caire cooperatiu, i tradicionals, com per exemple les bitlles catalanes. Enguany hi participaran 1.200 nens i nenes de tercer de primària de diverses escoles.

La darrera activitat del Badasport es celebrarà el proper mes de juny amb el Badaplatja a la platja dels Pescadors.

El Badasport 2018-19 està organitzat pel Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona, el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, el Club de bitlles catalanes Termites, els Instituts Barres i Ones, La Pineda i La Riera, el Club Korfbal Badalona - La Rotllana, la Federació Catalana de Korfbal, el programa Fem Salut! i TUSGSAL, entre altres.

Badalona, 15 de maig de 2019