Twitter Facebook Instagram Youtube

El Conservatori Professional de Música de Badalona ofereix un concert de música antiga al monestir de Sant Jeroni de la Murta

El Conservatori Professional de Música de Badalona ofereix un concert de música antiga al monestir de Sant Jeroni de la Murta.

L’audició es farà aquest dissabte, 18 de maig, a les 19 hores, al monestir de Sant Jeroni

El Conservatori Professional de Música de Badalona, conjuntament amb el grup Dichos Diabolos organitza per aquest dissabte, 18 de maig, a les 19 hores, un concert de música antiga al monestir de Sant Jeroni de la Murtra. El concert girarà a l'entorn de la música del compositor català del segle XVII Joan Cererols, on s’evidenciaran les sonoritats més característiques d’aquest període en el context de musica vocal i instrumental. Es tracta de combinacions de vent (xeremies, cornetes, baixó) i de corda (violí, violes d’arc) en diàleg coral amb les veus.

Aquest concert suposarà el colofó del Curs de Música Antiga que ha re-iniciat el Conservatori Professional de Música de Badalona des de la nova direcció.

La voluntat del curs és establir un lligam molt estret amb el patrimoni de Badalona i en aquest sentit el monestir de Sant Jeroni de la Murtra tornarà a fer ressonar les seves pedres amb música del seu context amb els compositors Joan Cererols i Juan Pau Pujol, que van ser els referents més importants del segle XVII català, després de la Guerra dels Segadors.

Badalona,13 de maig de 2019