Twitter Facebook Instagram Youtube

Horari especial de recollida d’escombraries als carrers del barri del Centre de Badalona amb motiu de la Cremada del Dimoni

Horari especial de recollida d’escombraries als carrers del barri del Centre de Badalona amb motiu de la Cremada del Dimoni.

La recollida es farà l’endemà dissabte, 11 de maig, a primera hora del matí

Amb motiu de la celebració demà divendres a la nit de la Cremada del Dimoni al passeig de la Rambla de Badalona i de la quantitat de gent que es preveu que es concentri en aquesta zona de la ciutat, no es prestarà el servei de recollida d’escombraries en el barri del Centre, on es fa a través del sistema de posar i treure els contenidors.

De manera excepcional, doncs, demà divendres, 10 de maig, no hi haurà servei de recollida de residus a partir de les 19.30 hores. La recollida es farà el dissabte dia 11 a primera hora del matí.

Es recomana els veïns de la zona que dipositin les bosses de residus als punts on s’instal·len diàriament els contenidors o utilitzar els contenidors situats a la zona perimetral d’aquest sector.

L’Ajuntament de Badalona agraeix la col·laboració ciutadana i demana que es tinguin en compte aquests horaris especials.

Badalona, 9 de maig de 2019