Twitter Facebook Instagram Youtube

Tall del sentit baixada de la carretera de Can Ruti en el tram que dona accés al tanatori, comprès entre l’aparcament nord de l’Hospital Germans Trias i Pujol i la Residencia de disminuïts

Tall del sentit baixada de la carretera de Can Ruti en el tram que dona accés al tanatori, comprès entre l’aparcament nord de l’Hospital Germans Trias i Pujol i la Residencia de disminuïts.

El tall es produirà el pròxim dilluns 6 de maig a partir de les 8 hores i es mantindrà de manera permanent fins a la finalització de les obres de millora de la carretera

El carril de circulació es delimitarà amb cons i se senyalitzarà per recordar que només està habilitat en sentit pujada

El pròxim dilluns 6 de maig a partir de les 8 hores es procedirà a tallar en sentit baixada el tram de la carretera de Can Ruti que dona accés al tanatori, comprès entre l’aparcament nord de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i la Residencia de Disminuïts Psíquics. Aquest tall, que s’emmarca en les actuacions de millora de la carretera de Can Ruti i el condicionament paisatgístic del seu entorn, es mantindrà permanentment (dia i nit) fins a la finalització de les obres.

Per tal de recordar a les persones usuàries que només està habilitat el sentit pujada de la via, es delimitarà el carril de circulació amb cons i es reforçarà la senyalització vertical. La baixada des de l’hospital en direcció al nucli urbà es realitzarà per la carretera de Canyet.

Segona fase de les obres

Aquest tall de trànsit suposa l’inici de la segona fase de les obres per a la millora de la carretera de Can Ruti. Els treballs, amb un pressupost d’1,5 milions d’euros finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), es desenvoluparan fins a finals de juny en diverses fases per tal de minimitzar l’afectació al trànsit rodat i l’accés a tot el complex assistencial i sanitari.

Les actuacions previstes consistiran, bàsicament, en la millora del paviment de la calçada i els seus vorals, millores de rotondes, parades de transport públic i millores de la senyalització viària, tant pel que fa a l’horitzontal com la vertical.

L’àmbit geogràfic de les actuacions comprèn l’àrea entre la carretera de Can Ruti des del lateral de l’autopista B-20, en el barri de Bonavista, i l’aparcament de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol tant en el tram que passa entre el Berenador de Can Ruti i el Tanatori com en el d’accés a la zona d’urgències del centre hospitalari.

Badalona, 2 de maig de 2019