Twitter Facebook Instagram Youtube

Dilluns 6 de maig comencen les obres del parc de Can Bada que duraran set mesos

Dilluns 6 de maig comencen les obres del parc de Can Bada que duraran set mesos.

Paral·lelament es farà la primera fase de les obres de remodelació del parc de Lloreda que tindrà una durada de sis mesos

Els dies 6, 7 i 8 de maig es repararà també la calçada del carrer de Canelones

Dilluns 6 de maig s’iniciaran les obres del parc de Can Bada situat entre l’avinguda del President Lluís Companys, el carrer d’Alacant i el Torrent de la Font al barri de Morera.

Aquestes obres, que es preveu acabar en set mesos, suposaran la urbanització i adequació del parc de Can Bada amb la formació d’un conjunt de terrasses, connectades entre elles per diversos recorreguts que permetran superar les diferències de nivell existents entre la trama urbana i la riera.

Les actuacions inclouen paviment molt permeables i una vegetació amb plantes autòctones o adaptades a les condicions climàtiques de la zona i de baixos requeriments hídrics. A més es dotarà el parc d’enllumenat amb tecnologia LED, mobiliari urbà i zona de jocs infantils. El pressupost de les obres és de 680.000 €.

Aquestes obres no afectaran el trànsit de vehicles.

El nou parc formarà part del conjunt del parc del Torrent de la Font actualment en obres de millora en els entorns de l’Institut Isaac Albéniz.

Remodelació del parc de Lloreda

Durant la setmana del 6 de maig també s’iniciarà la primera fase de les obres de remodelació del parc de Lloreda on es preveu arranjar el camí longitudinal costat mar del parc, així com les millores en l’accessibilitat tant als espais centrals com laterals des d’aquest. També es planteja la substitució de l’enllumenat existent, l’ampliació i modificació de l’àrea de gossos, l’ampliació i modificació de la zona de jocs (diferenciant àrees de jos esportius d’adults i zones de jocs infantils), així com l’arranjament dels dos camins transversals mar – muntanya més usats del parc. El termini d’execució de l’obra és de 6 mesos i té un pressupost aproximat de 985.000 €.

Reparació de la calçada del carrer de Canelones

D’altra banda, el Departament de Manteniment de Via Pública repararà durant els dies 6, 7 i 8 de maig la calçada del carrer de Canelones, al barri Puigfred. Per a la realització dels treballs de reparació serà necessari la retirada d'alguns vehicles estacionats a la via pública i el tall parcial del trànsit rodat pel carrer afectant al normal funcionament de la xarxa de bus urbà.

Badalona, 29 d’abril de 2019