Twitter Facebook Instagram Youtube

Dijous 9 de maig al BCIN jornada sobre “Eficiència i tecnologia en edificis del sector terciari”

Dijous 9 de maig al BCIN jornada sobre “Eficiència i tecnologia en edificis del sector terciari”.

La jornada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, servirà per a conèixer el marc normatiu i les solucions per millorar l’eficiència dels immobles que presten serveis al públic o empreses

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) acollirà el dijous 9 de maig una jornada dedicada a conèixer les solucions tecnològiques per a la millora dels edificis del sector terciari des de la seva construcció o durant el seu funcionament. La Jornada “Eficiència i tecnologia en edificis del sector terciari” està organitzada per empreses tecnològiques i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i la Diputació de Barcelona.

Es consideren edificis del sector terciari aquells que tenen per finalitat la prestació de serveis al públic, les empreses o les administracions i que, en moltes ocasions, es troben sotmesos a usos molt intensius. En el decurs de la jornada, des de les 10 fins a les 12 hores, es veurà quin és el marc normatiu que regeix aquest tipus d’edificis i quines són les solucions a l’abast per millorar-ne l’eficiència en el sentit més ampli. Es farà especial incidència en aspectes com l’eficiència energètica, que cada vegada suposa una part més significativa de les despeses d’explotació d’un edifici, i les tendències tecnològiques de futur amb l’aplicació de la intel·ligència artificial o la domòtica, entre altres.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer al correu electrònic: gpujol@bcin.cat

L’edifici BCIN es troba al carrer de Marcus Pocius, 1, al polígon de les Guixeres de Badalona.

Badalona, 9 d’abril de 2019