Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona continua impulsant la campanya “Salva una vida” amb dos tallers gratuïts de cardioprotecció adreçats a les persones que treballen a les parades dels mercats municipals

L’Ajuntament de Badalona continua impulsant la campanya “Salva una vida” amb dos tallers gratuïts de cardioprotecció adreçats a les persones que treballen a les parades dels mercats municipals.

Les sessions es duran a terme els dies 10 i 17 d’abril al Centre Cívic la Salut i a l’edifici El Viver

Badalona és una de les primeres ciutats catalanes amb un ampli desplegament de desfibril·ladors cardíacs per tal de prevenir la mort sobtada. L'any 2016 va començar a desenvolupar-se el programa 'Badalona ciutat carioprotegida' amb la instal·lació de 26 desfibril·ladors a farmàcies de tots els barris del municipi i, posteriorment, es van dotar de nous aparells a diferents equipaments esportius i cultural i als sis mercats municipals de la ciutat (la Salut, Llefià, Maignon, Morera-Pomar, Sant Roc i Torner).

Per tal de seguir millorant la formació sobre l’ús de desfibril·ladors, l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració del Consell Català de Ressuscitació i l’empresa Neosalus, organitza dos tallers gratuïts de cardioprotecció amb el lema ‘Salva una vida’ que estan adreçats als paradistes dels mercats municipals de la ciutat. La primera sessió, a la que estan convocats els paradistes dels mercats la Salut, Llefià i Sant Roc, tindrà lloc el dia 10 d’abril entre les 17 i les 20 hores al CC la Salut. El segon taller, adreçat a les persones que treballen als mercats de Maignon, Morera-Pomar i Torner, es durà a terme el dia 17 d’abril a l’edifici El Viver en el mateix horari que la sessió anterior.

Amb aquesta iniciativa, des de l’Ajuntament de Badalona es vol sensibilitzar la ciutadania fent incidència en la importància de conèixer com funcionen els desfibril·ladors i que cal fer fins a l’arribada dels serveis d’emergència. En aquest cas, els tallers estan adreçats als paradistes perquè la seva formació serà clau en cas de produir-se una mort sobtada, ja que els a desfibril·ladors estan situats en llocs molt visibles i molt accessibles dels mercats municipals, fet que implica que es consideri cardioprotegida no només la zona comercial de cada mercat sinó també els voltants d’aquests.

Badalona, 5 d’abril de 2019