Twitter Facebook Instagram Youtube

Dissabte 6 d’abril Badalona celebra la jornada festiva "Els Colors de la Convivència"

Dissabte 6 d’abril Badalona celebra la jornada festiva "Els Colors de la Convivència".

Entre les 10 i les 14 hores la rambla de Floridablanca acollirà activitats que busquen fomentar el civisme, la convivència i la millora de la cohesió social als barris de la Salut i Llefià

Aquest dissabte 6 d’abril, entre les 10 i les 14 hores, la cruïlla de la rambla Floridablanca amb la plaça de la Dona de Llefià acollirà la jornada festiva ‘Els colors de la Convivència’. Aquesta activitat reivindicativa, que té com lema “Civisme és Convivència”, està promoguda des de la Comissió de Convivència del Pla de Desenvolupament Comunitari de la Salut-Llefià i compta amb la participació d’entitats, serveis i recursos del districte. En cas de pluja, la festa és traslladarà al Centre Cultural l’Escorxador - Nau 3 (carrer Arquitecte Fradera, s/n).

La jornada ‘Els Colors de la Convivència’ té per objectiu treballar amb les diferents entitats, serveis i persones que participen a la Comissió de Convivència per millorar la convivència entre les veïnes i veïns dels barris de la Salut i Llefià. Per això, des de l’organització dels actes es fa una a crida a que tothom s’apropi a compartir necessitats i interessos comuns per tal de construir una comunitat més cohesionada.

Les persones assistents a la jornada reivindicativa d’aquest dissabte podran gaudir des de les les 10 hores de diferents activitats, contes i jocs tradicionals, actuacions musicals i altres disciplines dedicades tan a infants com adults.

Badalona, 2 d’abril de 2019