Twitter Facebook Instagram Youtube

Moció per a la regularització urbanística del carrer de Tànger i l'establiment de mesures de seguretat per evitar accidents en aquest carrer

Moció per a la regularització urbanística del carrer de Tànger i l'establiment de mesures de seguretat per evitar accidents en aquest carrer

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat, en la sessió ordinària celebrada el dimarts 26 de març de 2019, una moció per a la regularització urbanística del carrer de Tànger i l'establiment de mesures de seguretat per evitar accidents en aquest carrer.

La moció proposa els següents acords:

1- Instar al Govern municipal a iniciar el procés d’expropiació de les superfícies que impedeixen l’alineament correcte del carrer de Tànger per procedir a la correcta urbanització i alineació del mateix.

2- Actuar d’ofici i de forma urgent per instal·lar una tanca de protecció al carrer de Tànger costat llevant evitant caigudes cap als patis de les cases de l’avinguda d’en Martí Pujol.

3- Instar al Govern municipal a projectar la urbanització de la fase pendent del parc de Nelson Mandela.

4- Instar al Govern municipal a redactar i presentar a la Plataforma Veïnal del Parc de Nelson Mandela un estudi de mobilitat del sector que prevegi l’augment de circulació que comportarà l’obertura del nou tram del lateral de l’autopista.

5- Instar al Govern municipal a informar a la Plataforma Veïnal del Parc de Nelson Mandela sobre el planejament previst de la nova promoció d’habitatges que es construirà al Torrent de la Batllòria.

6- Informar d’aquests acords a la Plataforma Veïnal del Parc de Nelson Mandela, l’Associació de Veïns de Montigalà, l’Associació de Veïns de Bufalà i a la FAVB.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals del PP, Ciutadans, PSC, ERC, Partit Demòcrata i Units per Avançar i ICV-EUiA. El Grup Municipal Guanyem Badalona en Comú ha votat en contra.

Badalona, 27 de març de 2019